Cai verzi pe pereti este un atelier creativ de decoratiuni pentru interior: autocolante decorative de perete, mic mobilier si alte obiecte de design.
Atelierul propune un tip de grafica de perete care foloseste forme stilizate, dar colorate, jucause si de cele mai multe ori cu un strop de umor. Aceste caracteristici se regasesc si in design-ul de obiect.
De asemenea, in portofoliu sunt cuprinse si proiecte personalizate realizate in colaborare cu arhitecti sau direct cu beneficiarii.

Proiectul a fost demarat cu mult entuziasm in 2009 de catre arhitectii de interior Ana Banica si Bianca Barbieru, si a debutat pe partea de creatie si productie de autocolante de perete.
In timp, atelierul si-a marit aria de activitate si astfel au aparut primele modele de tapet, ceasuri si mic mobilier.
In prezent, toate creatiile Cai verzi pe pereti afisate  apartin  Anei Banica, iar atelierul produce in continuare autocolantele si are colaboratori de productie pe partea de tapet si obiecte.

Autocolantele decorative pentru perete sunt facute dintr-un material cu adeziv special pentru vopseaua de perete lavabila. Acestea se pot indeparta usor de pe perete fara sa lase urme, atata timp cat tencuiala este de calitate. Acest lucru se poate testa usor cu o bucatica de scotch de hartie care, dupa o lipire apasata, se va indeparta incet de pe perete.
Pe cutia autocolantului se gasesc instructiunile de folosire care se pot viziona in prealabil online sub fiecare produs.
Tapetul cu modele inspirate de natura, mediul urban, folclor sau povesti, se imprima cu tehnologie HP Latex, cu cerneluri ecologice, pe un suport netesut dintr-un amestec de hartie si textil de calitate superioara. Se lipeste pe perete cu un adeziv special de tapet netesut care se poate achizitiona de la orice magazin de bricolaj.
Mai multe detalii despre produse se pot gasi in descrierea alaturata acestora.

Plata: momentan se poate face fie ramburs, fie prin transfer bancar conform factura.
Livrare: curier Urgent Cargus sau Posta Romana pentru coletele externe.
 

Colaboratori: Studio3plus, Made in RO(targ de design sustinut de Designist), Libraria Carturesti, Dizainar, Decat o Revista, Urbanesc, Internio+, Galeria Galateca

Au scris despre noi: Igloo, Elle Decoration, Casa si gradina, Decat o Revista, Designist,  The Institute, DOTT, Noi pentru NoiSUB25The Grey Dots, Metropotam, Fresh Home, The ONE, Glamour Magazine, Unica, Zeppelin, bucurenci.ro, UrbanKidIncome Magazine, Motivonti, Andreea Raicu, Decorette, stejarmasiv.ro.

Video: Pecha Kucha Bucuresti, TVR, Digi24 , ProTV.
Am lipit pentru: The HUB Bucharest, Libraria Carturesti, Libraria Kyralina, Mai Mult Verde, Mood Media, Vodafone, Smart Play Educational Club, Echo Kids, Meli Melo, Green Factory, Hostway

 

Am vrea sa va reamintim ca toate creatiile de pe www.caiverzipepereti.com, fie ca sunt autocolante sau tapet, fie alte obiecte, sunt desenate si apoi prelucrate de Cai verzi pe pereti/ Ana Banica. Asadar drepturile asupra designului ne apartin.
Multumim pentru sustinere!